Project77:n ripapaneelit, puiset väliseinät ja verhoillut paneelit auttavat luomaan tyylikkään ja viihtyisän sisustuksen kotiin tai toimistoon.

Loistavaa laatua kohtuulliseen hintaan.

Meidän tuotteemme: 

Sälepaneelit

Seinän ja sisäkaton sälepaneelit

Vakiovalikoimassa on kaksi vaihtoehtoa seinäpaneeleita: kosteudenkestäviä ja akustisia sälepaneeleita. Paina nuppia, niin voit lukea paneeleista lähemmin  

Erikoistilauskalusteet

Eritellimusmööbel

Kun etsit vakiotyypistä poikkeavaa ratkaisua tai sellaista laatua, joka kestää vuosia - napsauta nuppia, niin näet tarkemmin.

Väliseinät

Väliseinät
Väliseinät, umpinaiset tai välejä sisältävät erotusseinät - kaikki suunnitelmat ovat tervetulleita. Materiaalina puu tai maalattu/viilutettu MDF.

Materiaali ja laatu

Materiaali: Project77 OÜ käyttää yksinomaan erittäin laadukasta raaka-ainetta, puusepänpuuta, liimoja, viiluja, levymateriaaleja ja parhaita lisätarvikkeita valmistajilta Blum ja Hettich. Puu- ja levymateriaalin toimitamme varastoista, joissa on ympäri vuoden valvottu sisäilmasto varmistavat sen, että kalusteet tai mitkä tahansa muut valmistamamme puuratkaisut kestävät normaaliolosuhteissa vuosikymmenien ajan kauniina.

Laatu: valmistuksen aikana tuotteet läpäisevät moninkertaisen laaduntarkastuksen, jolloin mm. tehdään materiaalin kosteustestejä, samoin ilmankosteus koko valmistusprosessin aikana pidetään välillä 40-60 %. Valmistuksessa käytämme erittäin tarkkoja saksalaisia ja itävaltalaisia ammattikäyttöön tarkoitettuja puusepänlaitteita, jotka yhdessä työtekijöidemme ammattitaitojen ja asenteen kanssa antavat erittäin laadukkaan lopputuloksen.

Heräsikö kysymyksiä? Ota ehdottomasti yhteyttä, konsulttimme auttaa mielellään.