Sälepaneelit

Sälepaneelit

Ribbineinäpaneelista on tulossa yhä suositumpi ratkaisu sisustussuunnittelussa. Ne on helppo asentaa, ja tällainen ratkaisu on suhteellisen halpa ja nopea tapa tehdä tylsästä seinä- tai kattopinnasta jännittävä. Paneeleista on saatavana kolme vakioversiota: akustinen, MDF-pohjainen ja kosteutta kestävä MDF-pohjainen (ei vedenpitävä :) ) Vakioversioiden lisäksi on mahdollista tilata paneeleja myös toiveiden mukaan (paksuus, leveys, pituus, on myös mahdollista vaihtaa materiaaleja, viiluja, värejä jne. ).

Ribbipaneeli, jossa ruskea rib-sisältö, tammiviilu päällä.
Hinta 49 eur/m2.
Vaihtoehdot:


1. Erikoistilauksesta valmistamme juuri tarvitsemasi pituisia ja leveitä ripalevyjä. Suurin pituus - 3500 mm

2. Seinäkattopaneeli perustuu klassiseen MDF-levyyn, pituus 2430mm tai 2800mm ja leveys 300mm luonnontammiviilulla. Viilu on viimeistelty luonnonlakalla tai sävytetty Osmo öljypetsillä tai maalattu. Neliön hinta on 49€, paneelin hinta 35,72€-41,16€, joka sisältää ALV:n. MDF:n pääasiallinen vakioversio on musta tai valkoinen, mutta erikoistilauksesta voimme maalata sen haluamallasi värillä.

3. Seinäkattopaneeli EAN-design pohjautuu MDF-levyyn, pituus 2430mm tai 2800mm ja leveys 600mm luonnontammiviilulla. Viilu on viimeistelty luonnonlakalla tai sävytetty Osmo öljypetsillä tai maalattu. Neliön hinta on 49€, paneelin hinta 71,44€ - 82,32€, joka sisältää arvonlisäveron. MDF:n pääasiallinen vakioversio on musta tai valkoinen, mutta erikoistilauksesta voimme maalata sen haluamallasi värillä.

4. Klassisen designin tai EAN designin akustinen seinäkattopaneeli, jonka mitat ovat 2500x600mm, 2800x600 tai 3000x600mm, on luonnontammiviilua. Viilu on viimeistelty luonnonlakalla tai sävytetty Osmo öljypetsillä tai maalattu. Neliön hinta on 49€, paneelin hinta 73,50€, joka sisältää arvonlisäveron. Perus-MDF vakioversiossa on musta tai harmaa.

Ripapaneeli kolmipuolisella viilulla:

Uutuutena tarjoamme ripapaneelin, jossa ripsien kaikki näkyvät sivut on päällystetty tammiviilulla. Paneeli voidaan tilata sekä MDF- että akustisella pohjalla.

Akustisen paneelin pituus on 2500 mm ja leveys 600 mm.

MDF-levyyn perustuen paneelin pituus on 2430 tai 2780mm ja leveys 300mm

Rivan leveys on 28 mm ja ripojen välinen etäisyys 22 mm

Hinta 89 €/m2

Kosteudenkestävä paneeli:

pituus 2800 mm, leveys 300 mm, paksuus 20 mm, rivan paksuus 14 mm, rivan leveys 28 mm, ripaväli 22 mm, pohja kosteutta kestävä MDF 6 mm. Rib materiaali: musta kosteutta hylkivä MDF, puristettu luonnollisella sävyllä, petsattu tai maalattu tammiviilu. Erikoistilauksena on mahdollista tilata paneeleja myös muun puulajin viilulla tai ALPI designviilulla. Hinta 89 €/m2


Erikoisratkaisu

Erikoistilauksesta voi tilata tarkalleen sellaisia paneeleita tai seinän/sisäkaton viimeistelytuotteita kuin tarvitaan. Rajat asettaa vain mielikuvitus ja materiaalin saatavuus. Paikallisen puumateriaalitoimittajamme varastossa on jatkuvasti n. 30 eri lajia puusepänpuuta ja n. 100 erilaista viilua, lisäksi myös n. 100 erilaista ALPI-designviilua. Teemme myös yhteistyötä LED-ratkaisujen toimittajien kanssa, joiden laajassa valikoimassa on suosituimmat valaisinmallit. Tarvittavat puuntyöstölaitteet, viilupuristimet ja tiedot puuntyöstöalalta takaavat meille kyvyn tarjota ratkaisuja, joihin vaativinkin asiakas on tyytyväinen. 

Heräsikö kysymyksiä? Ota ehdottomasti yhteyttä, konsulttimme auttaa mielellään.